Sucevean de 19 ani, impuscat cu un pistol cu bile de cauciuc de prietenul de pahar


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani din municipiul reşedinţă de judeţ a ajuns luni dimineaţă la UPU al Spitalului Judeţean Suceava, după ce a fost împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc.

Potrivit Compartimentului de informare publică din cadrul IPJ Suceava, incidentul s-a înregistrat în jurul orelor 05:00, „pistolarul” nefiind altul decât unul dintre prietenii de pahar ai victimei.

UPU SuceavaCercetările efectuate de poliţişti au stabilit că victima împreună cu agresorul în vârstă de 22 de ani şi un alt prieten s-au întâlnit duminică seara în cartierul Burdujeni din municipiul Suceava şi s-au apucat să consume băuturi alcoolice în diferite locaţii, ajungând în stare de ebrietate.

Petrecerea a continuat până în jurul orelor 04:45 când cei trei au comandat un taxi, având intenţia de a se deplasa la un alt bar de pe strada Eroilor. „S-au urcat toţi în maşină şi s-au deplasat spre acel bar dar pe traseul parcurs au început discuţii în contradictoriu între agresor şi victimă, cel de-al doilea dorind să ajungă la domiciliu” ne-au comunicat sursele citate.

Când au ajuns la destinaţie tânărul împuşcat şi-a reafirmat intenţia de a merge acasă. Acest lucru se pare că l-a înfuriat la culme pe agresor care a scos un pistol cu bilă şi de la circa 0,5 metri a tras în direcţia prietenului de pahar provocându-i o plagă la mâna stângă.

Imediat după ce a folosit arma pistolarul a părăsit zona cu taxiul cu care se deplasaseră mai devreme iar victima a apelat Serviciul 112, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la spital.

„Din verificările efectuate a rezultat faptul că agresorul deţine legal un pistol cu bile iar în prezent se efectuează activităţi pentru identificarea şi audierea făptuitorului, dispărut de la domiciliu”, au mai adăugat sursele citate.


Intră acum și în grupul de