Membrii C.A.R.P. Suceava sarbatoresc impreuna Revelionul 2013. Vezi aici pana cand se mai pot face inscrieri!


Intră acum și în grupul de

Aproape 500 de vârstnici, membri ai Casei de Ajutor Reciproc a  Pensionarilor (C.A.R.P.) Suceava vor sărbători împreună Revelionul 2013 în data de 2 ianuarie. Cei care nu au reuşit încă să se înscrie, o mai pot face până în data de 27 decembrie 2012 inclusiv.

4Revelion 2012Potrivit contabilului-şef din cadrul C.A.R.P. Suceava, Ana Negru, petrecerea va avea loc la Grand Salon Polaris din Şcheia, în intervalul orar 13.30-21.00. “Am ales această locaţie întrucât capacitatea sălii este de 600 de persoane, lucru care ne ajută foarte mult, întrucât vom face în jur de 500 de rezervări. Datorită acestui aspect, nu va mai fi nevoie să organizăm două petreceri de Revelion, în zile diferite, aşa cum procedam în anii trecuţi. Deocamdată avem 450 de persoane înscrise”, a declarat Ana Negru.

La rândul său, preşedintele C.A.R.P. Suceava, Dumitru Savu, a remarcat faptul că în acest an oamenii au venit la înscriere în grupuri de câte 8-10 persoane. “Şi-au adus prietenii apropiaţi, dar şi rudele, toţi membri ai instituţiei noastre”, a spus Savu.

Un bilet pentru seara de Revelion 2013 costă 100 lei, cu precizarea că suma de 70 lei este suportată de membru, iar 30 lei reprezintă contribuţia instituţiei sucevene. În preţul biletului intră formaţia, dar şi meniul, care va fi alcătuit din trei feluri de mâncare – aperitiv rece, aperitiv cald şi friptură, alături de prăjituri şi fructe, băuturi răcoritoare şi alcoolice.

Precizăm că pentru a participa la petrecerea de Revelion organizată de C.A.R.P. Suceava, doritorii trebuie să fie neaparat membri ai acestei instituţii, care în prezent numără 27.650 de membri.

La petrecerea din acest an, pensionarii şi-au anunţat participarea încă din lunile octombrie şi noiembrie, evenimentul reprezentând un prilej de socializare şi voie bună, printre puţinele momente de acest gen de care vârstnicii au parte anual.


Intră acum și în grupul de