Batut de un consatean, dupa ce l-a cinstit cu bautura, pentru ca nu avea si tigari


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 56 de ani din localitatea Straja, judeţul Suceava, a ajuns pe patul de spital, după ce a fost bătut de un consătean de-al său în vârstă de 28 de ani.

tigariDin datele obţinute de la Compartimentul relaţii mass media din cadrul IPJ Suceava, incidentul a fost înregistrat pe parcursul zilei de miercuri, în jurul orelor 19:00, după ce tânărul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a dus până la locuinţa victimei pentru a-i cere câteva ţigări.

Aici, omul l-a invitat în casă şi l-a cinstit cu un pahar, iar după aproape 30 de minute, supărat că bărbatul nu are şi ţigări s-a enervat la culme l-a lovit cu pumnul în zona feţei şi cu piciorul în stomac.

În urma loviturilor primite, victima a căzut lângă soba din cameră, iar de pe marginea plitei s-a răsturnat peste dânsul o oală plină cu ciorbă fierbinte.

„Autorul agresiunii a fost identificat joi pe raza comunei Straja şi a fost condus la sediul Postului de Poliției unde a fost audiat cu privire la cele petrecute, iar victima a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost internată cu arsuri de gradul II și III”, ne-au comunicat sursele citate adăugând că în cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.


Intră acum și în grupul de