Revelion de foc pentru pompierii suceveni


Intră acum și în grupul de

Trecerea dintre ani a fost pentru pompierii suceveni una de foc, cu multe solicitări pentru a interveni la diferite incendii mai mari sau mai mici care au avut loc în această perioadă.

Din fericire intervenţia promptă a militarilor a făcut ca flăcările să fie stinse în limitele găsite şi fără ca incendiile să se extindă.

Ultima intervenţie a pompierilor militari suceveni în 2012, a aparţinut celor de la Detaşamentul Câmpulung Moldovenesc. Aceştia au fost chemaţi în ajutor aproape de orele 23:00, militarii intervenind pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei locuinţe din municipiu.

Seria intervenţiilor în 2013 a debutat în jurul orelor 06:00 cu un incendiu izbucnit la o locuinţă particulară de pe strada Eroilor din oraşul Solca, judeţul Suceava, urmând apoi o gospodărie particulară din localitatea Cajvana şi un apartament din Vatra Dornei.

Din fericire în toate cazurile prezentate incendiile au fost lichidate fără a se înregistra victime omeneşti excepţie făcând incidentul survenit în jurul orelor 21:40 pe raza localităţii Fălticeni când după stingerea flăcărilor izbucnite la o locuinţă socială din localitate militarii au găsit în interiorul imobilului corpul carbonizat al unei persoane de sex masculin.


Intră acum și în grupul de