Bataie intre turisti si agentii de paza, in toiul noptii, la o pensiune din Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

O pensiune din Gura Humorului, judeţul Suceava, s-a transformat în noaptea de duminică spre luni în câmpul de bătaie dintre un grup de turişti din judeţul Iaşi şi agenţii firmei de pază care deservea unitatea turistică.

Din datele obţinute de la Compartimentul de informare publică din cadrul IPJ Suceava, scandalul s-a încheiat târziu, în toiul nopţii ,poliţiştii văzându-se nevoiţi să întocmească dosare atât pe numele turiştilor cât şi al agenţilor de pază.

Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că turiştii ieşeni, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 34 de ani, însoţiţi de neveste sau prietene, au ajuns şi s-au cazat la pensiunea din Gura Humorului duminică, în jurul orelor 13:00.

După scurt timp, aceştia au mers în restaurantul unităţii turistice unde au consumat băuturi alcoolice până aproape de orele 22:00, când le-a venit cheful să înoate în piscina pensiunii. Personalul de serviciu le-a comunicat însă că programul la piscină se încheie cel târziu la orele 22:00 şi că restaurantul se va închide şi el peste o oră.

Acest lucru i-a înfuriat pe turişti, care în jurul orelor 23:30, s-au întâlnit în parcarea pensiunii cu unul dintre administratorii acestea, care curăța zăpada. „Turiştii i-au cerut explicații cu privire la programul piscinei și al restaurantului, iar unul dintre aceştia, aflându-se sun influența alcoolului, i-a smuls bărbatului lopata din mână și a început să-l lovească cu coada ei. Imediat, au intervenit și ceilalți membrii ai grupului care l-au lovit la rândul lor pe administratorul unităţii”, ne-au comunicat sursele citate.

Bărbatul a reuşit până la urmă să scape şi s-a refugiat în curtea locuinței unui vecin de unde a alertat firma de pază cu care pensiunea are încheiat contract.

La faţa locului, s-au prezentat trei agenţi de pază care au tăbărât peste turişti şi i-au luat la bătaie pe doi dintre ieşeni, scandalul fiind aplanat doar de intervenţia la faţa locului a unui echipaj de poliţie.

„În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de lovire, atât față de membrii grupului din Iași cât și față de agenții firmei de pază, urmând a se dispune procedural”, au mai adăugat sursele citate.


Intră acum și în grupul de