Viscolul a afectat 22 de drumuri comunale din 10 localitati sucevene


Intră acum și în grupul de

UPDATE: Potrivit prefectului de Suceava Florin Sinescu, marţi seara în jurul orei 18 a fost repus în circulaţie drumul judeţean DJ 291 A Siret- Frătăuţii Noi. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a precizat că se lucrează în prezent la lărgirea părţii carosabile, pentru fluidizarea circulaţiei.

În judeţul Suceava se circulă în condiţii de iarnă pe toate drumurile naţionale, a informat, marţi, prefectul Florin Sinescu. Potrivit reprezentantului Guvernului în teritoriu, marţi după amiaza, din cauza viscolului puternic, este îngreunată circulaţia pe drumul judeţean DJ 291 A Siret- Frătăuţii Noi şi există sectoare închise pe 22 de drumuri comunale din 10 localităţi unde se lucrează pentru deszăpezirea tronsoanelor afectate de ninsoare şi viscol.

viscol

Prefectul a mai arătat că Aeroportul Suceava este operaţional şi că în ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică nu sunt înregistrate deranjamente colective. „Se intervine pentru deblocarea drumurilor înzăpezite. Important e că se circulă în judeţ, chiar dacă în condiţii de iarnă. Cele zece localităţi în care sunt sectoare închise de drumuri comuna nu sunt izolate, există probleme doar pe porţiuni la care se intervine în acest moment”, a spus Florin Sinescu. El a mai arătat că debitele şi cotele principalelor cursuri de apă din judeţ sunt staţionare şi nu sunt înregistrate baraje prin dislocarea gheţii.


Intră acum și în grupul de