Angajat al unui ziar local sucevean a tras patru focuri de arma intr-un bar din Suceava, pentru a ”apara” onoarea unei doamne


Intră acum și în grupul de
Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Suceava, angajat al unui ziar local, este cercetat de poliţiştii suceveni după ce, sâmbătă dimineaţa, a tras patru focuri cu un pistol cu bile de cauciuc într-un bar din municipiu lovind un tânăr cu care intrase în conflict, dar şi o femeie.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Suceava, Ionuţ Epureanu, un bărbat în vârstă de 40 de ani din Suceava se afla sâmbătă dimineţa, în jurul orei 4, într-un bar din municipiu, împreună cu mai multe persoane, iar la un moment dat a apreciat că un tânăr în vârstă de 25 de ani de la o altă masă a făcut o remarcă nepotrivită privind o femeie cu care stătea la masă.
În aceste condiţii, bărbatul îi cere tânărului socoteală şi scoate un pistol cu bile din cauciuc, moment în care tânărul îl împinge, fapt ce-l determină pe sucevean să tragă patru focuri unul după altul.
Una dintre bilele de cauciuc îl atinge la un braţ pe tânăr, iar o alta pe femeia pentru care bărbatul a intervenit.
Cei doi au fost transportaţi la spital unde li s-au toaletat rănile, fără să fie necesară internarea, iar bărbatul a fost transportat la rândul său la spital întrucât acuza o stare de leşin.
Sursa citată menţionează că, fiind recalcitrant, poliţiştii au fost nevoiţi să-l imobilizeze şi să-l încătuşeze.
El este cercetat pentru loviri şi alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri, dar şi uz de armă neletală fără drept, iar tânărul agresat este şi el cercetat pentru loviri şi alte violenţe.
In respectivul PUB din Suceava s/au mai inregistrat in trecut scandaluri in care au fost implicati un Blogger sucevean dar si un altul in care ”subiectul” a fost purtatorul de cuvant al Politiei Suceava.

Intră acum și în grupul de