Bataie intre clienti si agentii de paza la un club de pe raza municipiului


Intră acum și în grupul de

În municipiul reşedinţă de judeţ se pare că s-a instalat o nouă modă ca nici o noapte din weekend să nu se termine fără ca în vreun club sau bar de pe raza oraşului să aibă loc un scandal de proporţii.

După focurile de armă auzite în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un renumit pub sucevean, sâmbătă noapte a venit rândul ca în alt club clienţii să se bată cu barmanul de serviciu şi agenţii de pază.

Din datele obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 20:00 când în localul cu pricina a intrat un grup format din cinci tineri care s-au aşezat la o masă situată lângă barul clubului.

„Aceştia au solicitat barmanului de serviciu o comandă, iar în momentul în care angajatul unităţii se îndrepta spre masă pentru a-i servi, unul din tineri recunoscut de victimă ca fiind un tânăr sucevean de 18 ani, i-a adresat cuvinte jignitoare. Barmanul, pentru a evita un scandal cu aceştia şi a rugat-o pe colega lui să-i servească pe cei în cauză, el anunţând administratorul societăţii despre comportamentul tânărului respectiv” ne-a declarat insp.princ. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Administratorul clubului l-a sfătuit pe angajt să anunţe firma de pază, lucru pe care acesta l-a şi făcut. Acest lucru se pare că nu a fost deloc pe placul tânărului consumator recalcitrant care, în momentul în care l-a faţa locului s-au prezentat doi agenţi de pază s-a ridicat de la masă încercând să-l lovească pe unul dintre ei. Cu greu suceveanul a fost oprit din gestul său de prietenii de pahar însă a continuat să înjure şi să aibă un comportament violent.

„Agenţii de pază au ieşit din local pentru a anunţa organele de ordine, moment în care tânărul de 18 ani a intrat în spatele barului, unde l-a ameninţat pe barmanul de serviciu lovindu-l totodată în zona feţei. Imediat după aceasta, însoţit de unul din cei cinci tineri a ieşit din bar şi a încercat să-i agreseze şi pe agenţii de pază, însă unul dintre agenţi l-a imobilizat. În acel moment unul dintre agenţii de pază a fost lovit  în zona arcadei stângi de către persoana care îl însoţea” ne-a mai declarat Ionuţ Epureanu adăugând că cercetările sunt continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri şi alte violenţe şi ameninţare”, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de