Un tanar de 23 de ani a murit dupa ce s-a răsturnat cu maşina aproape 40 de metri în afara soselei


Intră acum și în grupul de

Un tragic accident de circulaţie în care o persoană şi-a pierdut viaţa iar un tânăr de 29 de ani a fost rănit grav a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în apropierea localităţii Dănila, judeţul Suceava.

Din datele obţinte de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc aproape de miezul nopţii pe DN 2, la Km 453+600 m, când un tânăr de 23 de ani din comuna Slatina, şofer profesionist de aproape patru ani, în timp ce conducea autoturismul proprietate, din cauza neadaptării vitezei la configuraţia drumului, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat de mai multe ori pe o distanţă de aproape 40 de metri.

Incidentul a fost semnalat prin 112 de ceilalţi participanţi la traficul rutier care au privit îngroziţi cum maşina a zburat pur şi simplu de pe şosea. Imediat spre locul accidentului au pornit pompierii militari din cadrul Detaşamentului Suceava cu o autospecială de descarcerare grea, o autospeciala de primă intervenţie şi comandă şi cu modulul SMURD format din o ambulanţă şi o o autospecială de descarcerare. Totodată, la locul evenimentului au mai fost un echipaj de la SAJ şi trei echipaje de poliţie.

Din păcate conducătorul auto nu purta centura de siguranţă iar în urma incidentului a fost aruncat afară din maşină, corpul fără viaţă al tânărului fiind găsit de medicii SMURD la o distanţă de circa 10 metri de autovehicul.

Celălalt ocupant al autoturismului, un tânăr de 29 de ani, din comuna Găineşti, pasager pe scaunul din dreapta, a fost imediat preluat de un echipaj SAJ şi transportat de urgenţă la spital.


Intră acum și în grupul de