Falsul avocat si complicele acestuia fac o noua victima in judetul Suceava. Atentie la noua metoda de dat țeapă?


Intră acum și în grupul de

Falsul avocat şi complicele acestuia au făcut o nouă victimă la distanţă de câteva zile, pe raza judeţului Suceava. După ce o bătrână a rămas fără 50 de milioane de lei vechi cand a încrezut în povestea auzită la telefon acum victimă a căzut un bărbat de 50 de ani din oraşul Salcea.

Conform declaraţiilor oferite de insp.princ. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava, bărbatul a fost contactat telefonic pe parcursul zilei de sâmbătă de o persoană care s-a dat drept ginerele său.

De aici totul a decurs la fel ca în celălalt caz. Persoana din telefon a invocat un necaz pe care l-a păţit, mai exact un accident de circulaţie de care se face vinovat şi care s-a soldat cu o victimă după care imediat la telefon a fost dat aşa-zisul avocat.

Totul s-a petrecut în jurul orelor 08:00, falsul avocat spunându-i bătrânului că trebuie să trimită pe un anume nume indicat, cât de repede poate, suma de 8.000 de lei pentru ca familia femeii accidentate pe trecerea de pietoni să nu depună plângere.

Credul, omul s-a conformat şi s-a deplasat la o agenţie bancară din Suceava unde a depus suma de 8.000 lei pe numele şi adresa indicată. Ulterior însă, mergând la domiciliul ginerelui său, a constatat că acesta nu a fost implicat în nici un fel de accident ci se afla acasă, dormind.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de