Doua tinere din comuna Udesti, batute de tanarul la care venisera in vizita


Intră acum și în grupul de

Două tinere din localitatea Udeşti, judeţul Suceava, au fost bătute pe parcursul zilei de duminică, chiar de tânărul la care veniseră în vizită. Conform datelor obţinute de la Compartimentul de informare publică din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 16:00.

Cercetările efectuate de echipele operative din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti şi ai Postului de poliţie Vereşti au stabilit că totul a început după ce fetele, două tinere surori având vârstele de 19 şi respectiv 20 de ani, au mers duminică după-amiază în vizită, la locuinţa unui tânăr din Vereşti, în vârstă de 23 de ani, cu ajutorul unui autoturism în care se mai aflau şi alţi prieteni comuni. Odată ajunse la locuinţa băiatului, între surori şi gazdă a avut loc un conflict spontan. Iniţial, băiatul a început scandalul cu sora mai mare pe care a şi lovit-o cu palma, dar la mijloc a intrat şi tânăra de 19 ani, fiind şi ea lovită de băiat în momentul în care a vrut să aplaneze cearta.

Potrivit surselor citate „victimele au depus plângeri prealabile urmând să fie examinate din punct de vedere medico-legal, iar în funcție de numărul de zile îngrijiri medicale se va face încadrarea juridică a faptei, cercetările fiind continuate faţă de tânăr sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe”.

viol 3


Intră acum și în grupul de