Un tanar teribilist din Liteni a distrus 10 masini in municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un tânăr de 19 ani din oraşul Liteni a provocat diferite distrugeri la mai multe autoturisme parcate pe o stradă din municipiul reşedinţă de judeţ. Potrivit datelor puse la dispoziţie de Compartimentul de informare publică din cadrul IPJ Suceava, incidentul a fost înregistrat în noaptea de luni spre marţi, în jurul orelor 22:30. Atunci, tânărul, aflat în trecere pe strada Tipografiei din municipiu, a luat la rând toate maşinile întâlnite şi din teribilism a început să distrugă lunetele, parbrizele acestora sau alte componente ale autoturismelor.

parbriz spart

Distracţia a încetat în momentul în care proprietarii autovehiculelor au sunat la Poliţie, iar la faţa locului, s-a deplasat o echipă operativă, care a constatat faptul că pe strada Tipografiei, în lateralul supermarketului, se află nu mai puţin de 10 autoturisme care prezintă distrugeri.

„Examinând autoturismele în cauză, s-a stabilit faptul că nu s-a încercat sustragerea de bunuri sau valori din interiorul acestora, iar în urma activităţilor întreprinse de poliţiştii Biroului de Ordine Publică s-a reuşit identificarea autorului faptei în persoana unui tânăr de 19 ani care, fiind audiat, a recunoscut comiterea faptelor, precizând faptul că a distrus autoturismele pe fondul consumului exagerat de alcool”, ne-au comunicat sursele citate.

Ca şi cum nu era de ajuns ceea ce făcuse, autorul a mai precizat că în aceeaşi noapte a distrus mai multe ghivece cu flori şi geamurile de la două scări de bloc de pe strada Ana Ipătescu, din municipiul Suceava.

La scurt timp după audieri, la sediul Poliţiei municipiului Suceava s-a prezentat tatăl tânărului în încercarea de a găsi o rezolvare pe cale amiabilă a situaţiei existente. El a declarat că intenţionează să achite contravaloarea prejudiciului cauzat, dar cercetările sunt continuate de Biroului investigaţii criminale Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.


Intră acum și în grupul de