Echipa IGPR trimisa sa chestioneze angajatele IPJ Suceava si-a terminat treaba


Intră acum și în grupul de

Echipa de specialişti venită special de la Bucureşti şi formată din psihologi, sociologi şi reprezentanţi ai structurilor umane şi control intern din cadrul IGPR sosită la Suceava pentru a chestiona angajatele IPJ şi-a încheiat treaba.

Poliţistele sucevene au intrat sub tirul întrebărilor privind eventualele acte de hărţuire sexuală ori discriminare la locul de muncă, încă de luni, pentru început fiind luate în vizor subunităţile din teritoriu pentru ca la final echipa de control să se oprească la sediul judeţean.

politiste

Acţiunea s-a desfăşurat la nivel naţional, după scandalul sexual de la IPJ Olt, unde o tânără agent şi-a înjunghiat şeful. Gestul acesteia ar fi venit potrivit afirmaţiilor femeii, după ce superiorul ar fi violat-o în repetate rânduri şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale şi cu alte persoane cu funcţii din poliţie.

În cadrul IPJ Suceava îşi desfăşoară activitatea aproximativ 200 de angajate din care 40 sunt ofiţeri de poliţie, 120 agenţi de poliţie iar restul fac parte din structura administrativă.


Intră acum și în grupul de