Surprinsi de jandarmi cu cutitele la ei, prin centrul Sucevei. Vezi ce aveau de gand


Intră acum și în grupul de

Doi fraţi din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava, au fost opriţi la timp de un echipaj de jandarmi ce patrula prin centrul oraşului, înainte ca aceştia să-şi ducă la îndeplinire planul de a da o spargere la un magazin. Potrivit datelor puse la dispoziţie de Compartimentul de informare publică din cadrul IJJ Suceava, incidentul a avut loc aproape de miezul nopţii de marţi spre miercuri, după ce jandarmii au observat pe o bancă din parcul situat pe strada Meseriaşilor două persoane. „Jandarmii au solicitat acestora să prezinte date privind identitatea, motivul prezenţei în zona respectivă şi conţinutul unui rucsac pe care unul din tineri îl avea asupra sa. Cele două persoane au fugit, iar jandarmii au pornit în urmărirea lor, reuşind să o reţină pe una dintre acestea în apropiere de piaţa agroalimentară din centrul municipiului”, ne-au comunicat sursele citate.

cutitÎn timpul verificărilor s-a stabilit că tânărul reţinut are 22 de ani şi este din municipiul Fălticeni, având la activ şi alte antecedente penale. Totodată, s-a recuperat şi rucsacul pe care acesta îl aruncase pe acoperişul unui magazin în timp ce era urmărit de jandarmi.

„În rucsac se aflau două cuţite, două perechi de mănuşi din pânză cauciucată, o şurubelniţă, două lanterne, un ciocan pentru spart geamuri şi o rolă de bandă adezivă. Fiind întrebat despre aceste bunuri, tânărul a declarat că el şi cealaltă persoană (fratele său) intenţionau să pătrundă prin efracţie într-un magazin şi să sustragă bunuri, iar cuţitele le avea asupra sa pentru a se apăra în cazul în care ar fi fost surprinşi de cineva”, ne-a mai informat Biroul de presă din cadrul IJJ Suceava.

După audieri, fălticeneanul a fost predat Poliţiei municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii activităţii infracţionale a acestuia.


Intră acum și în grupul de