N-au mai vrut sa achite consumatia, iar apoi au incercat sa insceneze un accident de masina


Intră acum și în grupul de

Doi bărbaţi din municipiul Suceava sunt cercetaţi de poliţişti pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs un incident în care aceştia au fost implicaţi. Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, totul a început miercuri seară, aproape de orele 19:00 când Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că la un bar din municipiul reşedinţă de judeţ are loc un scandal. Echipajul de poliţie deplasat la faţa locului a găsit doi localnici de 35 şi respectiv 46 de ani, care se aflau în stare de ebrietate şi au refuzat să achite consumaţia efectuată, motiv pentru care barmanul a solicitat prezenţa echipei de intervenţie a societăţii de profil care asigură paza obiectivului.

Imediat, la local şi-au făcut prezenţa doi agenţi de pază „având în vedere faptul că cele două persoane în stare de ebrietate aveau un comportament provocator şi instigare la scandal. Pentru aplanarea conflictului, agenţii de pază şi persoanele implicate au ieşit în faţa barului”, ne-au comunicat sursele citate.

Aici, în timp ce unul dintre agenţi manevra autoturismul ce aparţine societăţii de pază, pe strada Castanilor, în faţa barului, unul dintre consumatorii recalcitranţi a pătruns în faţa autoturismului, şi s-a aruncat pe carosabil, pe spate, acuzând faptul că a fost accidentat de autoturism. „La faţa locului s-a deplasat şi echipa operativă din cadrul Biroului Rutier Suceava care a examinat autoturismul, ocazie cu care au constatat că nu prezintă urme din care să rezulte implicarea într-un accident de circulaţie, iar presupusa victimă a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava pentru a i se acorda îngrijiri medicale, dar a refuzat internarea şi a părăsit spitalul”, a mai informat IPJ Suceava.

Conducătorul auto şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ pentru agent şi 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru celălalt, care de altfel a şi refuzat recoltarea probelor de sânge. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii incidentului cauza urmând a fi soluţionată procedural.


Intră acum și în grupul de