Suceveanca de 49 de ani, talharita de doi copii pe strada Marasesti


Intră acum și în grupul de

O femeie de 49 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a fost joi seară victima unei tâlhării comise de doi minori, ce nu au fost încă indentificaţi. Din datele obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, victima se deplasa în jurul orelor 18:30 pe strada Mărăşeşti când „doi copii în vârstă de 10-14 ani au venit în fugă prin spatele ei, iar unul dintre aceştia i-a smuls din mână poşeta în care avea bani, actul de identitate, carduri bancare şi alte bunuri”.

poseta furt

Femeia nu a avut timp pentru nici un fel de reacţie, autorii dispărând în fugă înainte ca victima să le vadă măcar feţele. Valoarea prejudiciului cauzat, estimat de partea vătămată  este de 2.000 lei, reprezentând poşeta în care se aflau portofelul cu actul de identitate, suma de 170 lei, 3 carduri bancare, cheile de la locuinţă, o pereche de ochelari de vedere şi mai multe produse cosmetice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului cauzat care se ridică la o primă evaluare la suma de circa 2.000 de lei.


Intră acum și în grupul de