Masina burdusita cu tigari, gasita de politisti in spatele unui camin cultural


Intră acum și în grupul de

O maşină burduşită cu ţigări de contrabandă a fost descoperită în noaptea de joi spre vineri parcată în spatele Căminului Cultural de pe raza localităţii Moldoviţa. Autoturismul a fost găsit, potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, de lucrători ai Postului de poliție Moldoviţa, însoțiți de cei ai Postului de poliţie Vatra Moldoviţei.

Când au ajuns lângă autoturism, oamenii legii au observat pe bancheta din spate mai multe colete voluminoase din carton cu inscripţia unei mărci de ţigarete de provenienţă extracomunitară. Astfel, au început cercetările stabilindu-se că autovehiculul este proprietatea unui tânăr de 33 de ani din localitate, „care a fost identificat şi legitimat cu puţin timp înainte de descoperirea maşinii, într-un alt autoturism de teren care circula pe direcţia Brodina – Moldoviţa, împreună cu alte trei persoane.

Ulterior, tânărul a fost găsit la domiciliu şi invitat să se prezinte la locul unde a fost identificat autoturismul și să-l deschidă. În prealabil, acesta a declarat că în seara zilei de joi, în jurul orelor 17:00, a lăsat pur şi simplu autoturismul în zona Brodina cu cheile în contact, iar el s-a întors în Moldoviţa cu nişte prieteni, refuzând să dea alte detalii.

Autoturismul a fost ridicat şi indisponibilizat la sediul Poliţiei C-lung Moldovenesc, iar ţigările de contrabandă în valoare de peste 45.000 de lei au fost confiscate.


Intră acum și în grupul de