Spargere de 1.000 de euro data intr-o casa din Ipotesti, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Autori rămaşi deocamdată necunoscuţi au reuşit să dea o spargere de circa 1.000 de euro într-o locuinţă particulară de pe raza comunei Ipoteşti, judeţul Suceava.

Potrivit IPJ Suceava, incidentul a ajuns la urechile poliţiştilor sâmbătă aproape de orele prânzului fiind vorba despre o casă nelocuită ce aparţine unui localnic de 50 de ani.

Din interiorul locuinței hoţii au plecat cu o combină muzicală, 4 genți de voiaj în care se aflau bunuri de uz casnic, obiecte de îmbrăcăminte, o mașină de spălat, un televizor, o drujbă şi mai multe scule, prejudiciul fiind de circa 1.000 euro.

Tot sâmbătă, în jurul orelor 11:00, şi poliţiştii din Câmpulung Moldovenesc au fost sesizaţi cu privire la un furt dintr-o locuinţă particulară de pe raza oraşului. Proprietarul acesteia, un bărbat de 74 de ani, era în casă când a avut loc spargerea dar dormea buştean hoţii intrând în apartament chiar pe uşa de acces pe care omul  a uitat să o încuie cu cheia, deoarece se afla în stare de ebrietate.

Din interior hoţii au plecat cu două butelii de aragaz, care se aflau în bucătărie, precum şi unele documente personale. În ambele cazuri poliţiştii fac cercetări pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de