Trei incendii izbucnite in mai putin de 24 de ore de la cosurile de fum necuratate


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari suceveni au fost nevoiţi să se confrunte pe parcursul a 24 de ore cu trei incendii izbucnite pe raza judeţului având drept cauză probabilă de incendiu, potrivit Compartimentului de informare publică din cadrul ISU Suceava, jarul sau scântei provenite de la coşuri de fum necurăţate sau deteriorate.

Prima alarmă s-a dat aproape de orele 18:00, pompierii militari de la Garda de intervenţie Gura Humorului intervenind pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din oraşul Gura Humorului.

Un al doilea caz a fost la Câmpulung Moldovenesc după orele 19:00. Sosisţi la locul intervenţiei, pompierii au costatat că la un bloc de locuinţe ardea violent coşul de fum, cu pericol de propagare la mansarda blocului şi la patru apartamente situate la etajele superioare.

Ultima alarmă a fost dată duminică la orele 04:30, de această dată intervenind pompierii militari de la Detaşamentul Rădăuţi care au fost chemaţi în ajutor pentru a stinge flăcările care înghiţiseră o gospodărie particulară din comuna Horodnic de Sus, judeţul Suceava. Potrivit surselor citate, din fericire, în toate cazurile, nu s-au înregistrat victime.


Intră acum și în grupul de