A scapat dupa o urmarire ca-n filme pe drumurile din judet


Intră acum și în grupul de

O urmărire ca-n filme pe drumurile judeţului între un autovehicul cu numere false de înmatriculare şi autospeciala lucrătorilor din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri. Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, totul a început în jurul orelor 20:30, când o patrulă de poliţie aflată în timpul serviciului de control şi supraveghere a traficului rutier cu autospeciala subunității, în zona centrală a orașului, pe DN 2E, a observat un autoturism, care circula fără a avea lumini în partea din spate și care se deplasa în viteză mare.

patrulari politie

„S-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, conducătorul auto ignorând semnalele efectuate și continuându-și deplasarea. Autoturismul a fost urmărit până în localitatea Bilca, unde conducătorul auto a părăsit autoturismul, după care a escaladat două garduri și s-a facut nevăzut în beznă”, ne-au mai comunicat sursele citate.

Când au trecut la verificarea numerelor de înmatriculare a maşinii poliţiştii au aflat că de fapt acestea aparțin unui autoturism de altă marcă, proprietatea unui cetățean din municipiul Rădăuți.

Autoturismul a fost ridicat și imobilizat în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală față de autori necunoscuţi sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals” în vederea identificării autorului şi tragerea lui la răspundere.


Intră acum și în grupul de