Batrana lasata fara banii de intretinere de un barbat care strangea fonduri umanitare


Intră acum și în grupul de

O bătrână de 84 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a rămas fără banii de întreţinere, după ce a vrut să facă un gest nobil şi să contribuie la ajutorarea unui caz social.

Din datele puse la dispoziţie de Compartimentul de informare publică din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc marţi după-amiază, în jurul orelor 16:30, după ce femeia a primit în apartamentul situat pe B-dul George Enescu, o persoană străină care s-a prezentat la uşă pentru a strânge bani pentru ajutorarea unei fetiţe bolnave din judeţul Vrancea.

Bărbatul a fost invitat pe holul locuinţei de către victimă care s-a dus în sufragerie pentru a aduce bani. „În momentul în care a revenit, bătrâna a constatat lipsa acelui bărbat precum şi a unui caiet în care avea suma de 200 lei, ce se aflau pe o comodă din hol, bani pregătiţi pentru plata întreţinerii”, ne-au comunicat sursele citate.

Cercetările sunt continuate de Biroul investigaţii criminale Suceava în vederea identificării autorului, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de