Acasă Actualitate Batrana lasata fara banii de intretinere de un barbat care strangea fonduri...

Batrana lasata fara banii de intretinere de un barbat care strangea fonduri umanitare


Intră acum și în grupul de

O bătrână de 84 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a rămas fără banii de întreţinere, după ce a vrut să facă un gest nobil şi să contribuie la ajutorarea unui caz social.

Din datele puse la dispoziţie de Compartimentul de informare publică din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc marţi după-amiază, în jurul orelor 16:30, după ce femeia a primit în apartamentul situat pe B-dul George Enescu, o persoană străină care s-a prezentat la uşă pentru a strânge bani pentru ajutorarea unei fetiţe bolnave din judeţul Vrancea.



Bărbatul a fost invitat pe holul locuinţei de către victimă care s-a dus în sufragerie pentru a aduce bani. „În momentul în care a revenit, bătrâna a constatat lipsa acelui bărbat precum şi a unui caiet în care avea suma de 200 lei, ce se aflau pe o comodă din hol, bani pregătiţi pentru plata întreţinerii”, ne-au comunicat sursele citate.

Cercetările sunt continuate de Biroul investigaţii criminale Suceava în vederea identificării autorului, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version