Tanara din Radauti, jefuita de doi adolescenti cu care a stat la taclale


Intră acum și în grupul de

O tânără de 18 ani din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, a devenit duminică după-amiaza victima unui furt, în timp ce stătea de vorbă cu doi adolescenţi din Şerbăuţi. Din datele obţinute de la Compartimentul de informare publică din cadrul IPJ Suceava, totul s-a petrecut după ce tânăra, însoţită de doi prieteni din oraş au plecat aproape de orele prânzului în comuna Şerbăuţi, judeţul Suceava. După aproape o oră şi jumătate, cei trei s-au hotărât să meargă într-o localitate învecinată, deplasându-se pe jos pe DJ 209D către comuna Calafindeşti. La ieşirea din Şerbăuţi, rădăuţenii au fost ajunşi din urmă de doi adolescenţi din localitate, unul de 17 iar celălalt de 16 ani, cu care au purtat câteva discuţii amiabile.

ochelari si telefon

„În timpul convorbirilor, băiatul de 16 ani s-a postat în spatele fetei şi profitând de neatenţia acesteia i-a sustras din buzunarul hainei telefonul mobil şi o bancnotă de cinci lei după care grupurile s-au despărţit”, ne-au comunicat sursele citate.

La puţin timp după incident tânăra, a constatat faptul că îi lipsește telefonul mobil şi banii, fapt pentru care a apelat numărul de urgenţă 112. „În timpul cercetărilor, autorii au recunoscut fapta comisă și au restituit bunurile sustrase, prejudiciul în valoare totală de 405 lei fiind restituit în totalitate. Cercetările sunt continuate de Secția 13 Poliție Rurală Bălcăuți, cu autorii în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, ne-au mai comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de