Fata de 14 ani din Granicesti, gravida in luna a treia. Vezi cine e tatal copilului


Intră acum și în grupul de

O minoră de 14 ani din comuna suceveană Grăniceşti a rămas gravidă, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu concubinul ei în vârstă de 25 de ani. Potrivit datelor obţinute de la purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Ionuţ Epureanu, totul a ajuns la urechile poliţiştilor luni seară, când fata a fost internată la secția Ginecologie a Spitalului Municipal Rădăuți, cu sarcină în săptămâna a XII-a.

gravida ecograf

“Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că, fata locuiește de aproximativ 5 luni de zile, la tânărul din orașul Milișăuți, iar în această perioadă, cu acordul ei, a întreținut mai multe relații sexuale cu concubinul ei. În cursul lunii decembrie 2012, minora a aflat în urma unui test de sarcină, că a rămas însărcinată”, ne-a declarat Ionuţ Epureanu.

Luni seară, fata se simţea rău aşa că s-a prezentat la Spitalul  Municipal Rădăuți, pentru efectuarea unor analize medicale, iar medicii au decis ca ea să rămână internată. Faţă de tânăr s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „act sexual cu un minor”.


Intră acum și în grupul de