TIR golit de motorina din rezervor, pe cand soferul dormea linistit in cabina


Intră acum și în grupul de

Hoţi neidentificaţi au lăsat un TIR fără nici un strop de motorină în rezervor, în timp ce şoferul acestuia dormea liniştit în cabină.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc pe timpul nopţii pe când autotrenul era parcat la intersecția străzilor DN 29 cu strada Școlii din localitatea Plopeni, oraş Salcea, în zona destinată stației de autobuz, întrucât a suferit o avarie la sistemul de iluminare.

rezervor tir

Conducătorul auto al TIR-ului, un tânăr de 28 de ani din municipiul Târgu Mureş, nu a auzit nimic din ceea ce s-a întâmplat, dormind în cabina autocamionului datorită oboselii accentuate acumulate în timpul drumului. Astfel, hoţii au lucrat nestingheriţi golind rezervorul de 200 de litri de motorină după care au tăiat şi prelata remorcii în încercarea de a fura şi din încărcătură, dar apoi s-au răzgândit.

Conform surselor citate, valoarea prejudiciului este de circa 12 milioane de lei vechi cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de