Furt la gradinita din localitatea suceveana Badeuti


Intră acum și în grupul de

Grădiniţa ce îşi derulează activitatea pe raza localităţii Bădeuţi, judeţul Suceava, a fost vizitată pe parcursul nopţii de marţi spre miercuri de hoţi, care nu au plecat cu mâna goală din unitatea educaţională. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Ionuţ Epureanu, furtul a fost descoperit în dimineaţa următoare, când grădiniţa şi-a început activitatea fiind sesizaţi şi poliţiştii.

gradinita

“Din verificări s-a stabilit că imobilul unde funcţionează grădiniţa nu este asigurat cu paznic pe timpul nopții și nici cu sistem de alarmare împotriva efracţiei, iar autorii furtului au pătruns prin escaladarea unui geam de la parterul grădiniţei, intrând astfel pe hol şi de acolo în două încăperi de unde au sustras un radiocasetofon şi un dvd”, ne-a declarat Ionuţ Epureanu.

Accesul hoţilor în clasele de curs a fost simplu deoarece, din declaraţiile îngrijitoarei grădiniţei a rezultat faptul că uşile de acces de la camerele unităţii educaţionale sunt lăsate permanent descuiate, unitatea fiind asigurată doar prin uşa de acces ce este încuiată şi asigurată după terminarea activităţii preşcolarilor.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de