Membrii trupei Proconsul, implicati intr-un accident, in drum spre Suceava


Intră acum și în grupul de

bodo,proconsul-001

Membrii trupei Proconsul, care vineri seară urmează să susţină un concert la restaurantul Padrino din municipiul Suceava, s-au răsturnat, vineri, la prânz, cu maşina pe DN 2, între localităţile sucevene Roşiori şi Vadu Moldovei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, primele verificări efectuate la faţa locului au stabilit că vinovat de producerea incidentului rutier este chiar şoferul autovehiculului, un bărbat în vârstă de 44 de ani, care a apăsat prea mult pedala de acceleraţie în condiţii dificile de trafic şi  un carosabil umed.

Într-o succesiune de curbe, şoferul trupei a pierdut maşina de sub control, a intrat în derapaj şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. Din fericire, în urma accidentului nici una din cele şapte persoane aflate în autoturism nu s-a ales cu răni, având de suferit doar autoturismul marca Hyundai  şi instrumentele trupei.

După ce autoturismul a fost repus pe carosabil, membrii formaţiei Proconsul şi-au continuat drumul către municipiul reşedinţă de judeţ.


Intră acum și în grupul de