Acasă Actualitate I-au distrus peretii casei aflate in constructie pentru a fura cablul electric

I-au distrus peretii casei aflate in constructie pentru a fura cablul electric


Intră acum și în grupul de

Hoţi neidentificaţi au provocat un adevărat dezastru într-un imobil aflat în stadiul de construcţie pentru a sustrage cablul electric din cupru.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, casa aparţine unui tânăr de 30 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, iar distrugerile au fost descoperite de acesta, joi dimineaţă, când a trecut pe acolo să vadă ce se mai întâmplă.



„În urma cercetărilor, a rezultat faptul că imobilul este în stadiul de construcție din luna mai 2011, fiind acoperit, fără ferestre și uși de acces și cu instalația electrică montată în întregime. Locația nu este supravegheată video și nu are pază umană, proprietarul declarând că verifică imobilul când are posibilitatea”, ne-au comunicat sursele citate.

Hoţii de cablu nu s-au limitat doar la distrugerea pereţilor prin smulgerea firelor, dar au tăiat tubulatura pentru instalația electrică în mai multe locuri, fiind sustraşi, în totalitate, circa 80 de metri de cablu liniar cu inserție de cupru, precum și cablul pentru internet, telefon şi cel TV.

„Proprietarul nu a putut specifica exact cantitatea de cablu sustras întrucât urmează e efectua reparația totală a instalației electrice, valoarea aproximativă a prejudiciului creat fiind de circa 5.000 lei”, au mai adăugat sursele citate.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version