Adela Baisanu a preluat oficial sefia CAS Suceava


Intră acum și în grupul de

Medicul stomatolog Adela Băişanu, soţia deputatului Alexandru Băişanu, a preluat, luni, funcţia de director al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava, după ce a câştigat concursul pe post organizat luna trecută.

Potrivit purtătorului de cuvânt al CAS Suceava, ec. Anda Sălăgean, „în conformitate cu Ordinul Preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 98 din 08.02.2013, înregistrat la CAS Suceava cu nr. 3.484/11.02.2013, începând cu data de 11 februarie 2013, dr. ADELA ELENA BĂIŞANU este numită în funcţia de Preşedinte-Director General al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava”. „Până la această dată, începând cu 18 iunie 2012, funcţia de Preşedinte-Director General, a fost ocupata, cu delegaţie, de ec. Oana Elena Picioc”, a informat Anda Sălăgean într-un comunicat de presă.

alexandru si adela baisanu

Adela Băişanu a fost admisă la concursul pentru funcţia de preşedinte-director general al CAS Suceava, ea obţinând 80 de puncte la proba scrisă şi 70 de puncte la interviu. Soţia deputatului liberal a candidat singură pentru şefia CAS Suceava, după ce contracandidatul ei, medicul generalist Ciprian Văcăreanu, manager regional de vânzări la o firmă de medicamente, nu s-a prezentat  la proba scrisă a concursului.


Intră acum și în grupul de