Eleva de 14 ani din comuna Stulpicani, insarcinata


Intră acum și în grupul de

O minoră de 14 ani, din comuna suceveană Stulpicani, a rămas însărcinată după ce a întreţinut  relaţii sexuale cu un bărbat de 20 de ani, din comuna Ostra.

Potrivit datelor obţinute de la Compartimentul de informare publică din cadrul IPJ Suceava, cazul a ajuns iniţial la urechile lucrătorilor Postului de poliție Stulpicani, pe când aceştia participau pe parcursul dimineţii la întâlnirea săptămânală cu reprezentanții școlii din localitate.

gravida

“Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, în perioada octombrie 2012 – ianuarie 2013, minora, în vârstă de 14 ani, elevă în clasa a VIII-a, a întreținut relații sexuale în repetare rânduri, de bună voie, cu un tânăr de 20 de ani din localitatea Ostra, la domiciliul acestuia”, ne-a declarat insp.princ. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Tot pe parcursul zilei de miercuri minora, a fost consultată de un medic ginecolog din cadrul Spitalului orășenesc Gura Humorului, rezultatul fiind pozitiv fata prezentând o sarcină de 6-7 săptămâni. Cercetările sunt continuate faţă de tânăr pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de