Tragic accident de munca la Dorna Arini


Intră acum și în grupul de

Un tragic accident de muncă a fost înregistrat pe parcursul zilei de joi, în judeţul Suceava, victima, un bărbat de 42 de ani din localitatea Dorna Arini, decedând ulterior în spital din cauza leziunilor suferite.

Potrivit purtătorului de cuvânt din cadrul IPJ Suceava, insp.princ. Ionuţ Epureanu, incidentul a avut loc aproape de orele 13:00, pe raza comunei Dorna Arini, locul numit „Sunători – Paltinul”, pe un teren cu vegetație forestieră. Alături de alţi doi colegi de muncă, bărbatul efectua lucrări de exploatare forestieră, fiind prins sub un arbore pe care l-au doborât.

copaci taiati

Aproape strivit de copac, omul a fost scos de sub crengi de colegii săi. „Din cauza terenului accidentat și a distanței mari față de drumul de acces, la fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Salvamont Vatra Dornei împreună cu poliţiştii de la Postul de Poliție Dorna Arini care au reușit să transporte victima până la drumul forestier ,Sunători’, de unde a fost preluată de către o ambulanță și transportată la Spitalul Municipal Vatra Dornei, iar de aici a fost transferată la Spitalul Județean Suceava”, ne-a declarat Ionuţ Epureanu.

În ciuda îngrijirilor medicale primite, omul nu a mai rezistat rănilor suferite, iar în jurul orelor 21:00 s-a stins din viaţă la spital.


Intră acum și în grupul de