Trei autoturisme au devenit tinta unor acte de razbunare. Autorii au ramas inca necunoscuti


Intră acum și în grupul de

Trei autoturisme înmatriculate în judeţul Suceava au devenit ţinta unor gesturi de răzbunare, autorii distrugerilor rămânând deocamdată necunoscuţi pentru poliţişti. Din datele obţinute de la IPJ Suceava, unul dintre autovehicule aparţine unei femei de 47 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ. Maşina a fost lăsată parcată peste noapte pe strada Slătioarei iar când proprietara a revenit a găsit-o cu multiple zgârieturi pe capota motor, portiere şi portbagaj iar trei dintre roţile acesteia distruse prin spargerea cu un corp ascuţit.

Celelalte două autoturisme aparţin unui căjvănean de 32 de ani. Acesta avea maşinile parcate pe aleea din faţa locuinţei proprietate iar sâmbătă dimineaţă a observat că roţile de pe partea dreaptă a fiecărei maşini au fost tăiate peste nopate de persoane necunoscute.

Potrivit surselor citate, în toate cazurile cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului cauzat care se ridică la valoarea totală de peste 20 de milioane de lei vechi.


Intră acum și în grupul de