Tanar de 22 de ani gasit de politisti ascuns in podul unei cladiri dupa ce a incercat sa fuga de ei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din localitatea Horodnic de Sus, judeţul Suceava, s-a ales cu dosar penal după ce a fost găsit de poliţişti ascuns în podul unei anexe gospodăreşti de pe raza comunei după ce iniţial a încercat să fugă de ei.

Din declaraţiile oferite de insp.princ. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava, totul a avut loc aproape de miezul nopţii de sâmbătă spre duminică, când, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliție Rurală Marginea, în timp ce se afla pe raza  comunei Horodnic de Sus, a efectuat semnal regulamentar de oprire  unui autoturism înmatriculat în străinătate, care circula pe DN 2E pe direcția Voitinel – Marginea.

“Conducătorul auto nu a oprit la semnalele autospecialei, continuându-si deplasarea motiv pentru care s-a procedat  la urmărirea autoturismului, iar după  aproximativ 400 m, acesta a abandonat autoturismul pe drumul comunal din fața unei locuințe și profitând de faptul că poarta era deschisă, a fugit într-o anexă a gospodăriei” ne-a declarat Ionuţ Epureanu.

Poliţiştii nu s-au intimidat şi au continuat urmărirea persoanei aflate la volanul maşinii, iar în podul anexei acesta a fost găsit şi identificat ca fiind un tânăr de 22 de ani din localitate.

Imediat poliţiştii şi-au dat seama şi de ce acesta a încercat să fugă deoarece în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar din verificările în bazele de date s-a stabilit că tânărul nici nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie.

“Faţă de conducătorul autoturismului s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere, urmând să se dispună procedural” ne-a mai declrat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de