Scandalagii, potoliti cu greu de politisti, pe holurile spitalului din Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Noaptea de duminică spre luni a fost una de pomină atât pentru cadrele spitalului din municipiul Vatra Dornei cât şi pentru pacienţii internaţi în unitatea medicală, după ce mai mulţi tineri scandalagii intraţi cu forţa pe holurile spitalului au fost potoliţi cu greu de poliţiştii chemaţi în ajutor.

Din declaraţiile obţinute de la purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Ionuţ Epureanu, totul a pornit în jurul orelor 03:00, când într-un club din Vatra Dornei, a izbucnit un scandal între mai multe persoane. Una dintre tabere era alcătuită din doi sireteni, de 26 şi respectiv de 31 de ani, iar de partea cealaltă mai mulţi localnici.

ionut epureanu

Scandalul a fost potolit de poliţiştii chemaţi la faţa locului, iar în urma altercaţiei cel mai tânăr dintre sireteni a fost transportat cu ambulanţa la principala unitate medicală din municipiu. Aici poliţiştii au fost nevoiţi să intervină din nou după ce aproape de orele 04:00, cadrele medicale din spital au apelat la ajutorul lor.

„Ajutorul poliţiştilor a fost solicitat întrucât mai mulți tineri provocau scandal pe holul secției tulburând liniștea pacienților. Echipajul de poliție deplasat la fața locului a constatat că cele sesizate se confirmă, identificând pe tinerii implicați în persoanele celor care au participat şi la scandalul din discotecă, toţi aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Poliţiştii, i-au condus pe aceştia la parterul clădirii, unde tinerii din Vatra Dornei au părăsit spitalul, însă cei din Siret, au revenit la secția chirurgie unde au provocat din nou scandal, fapt ce a dus la indignarea personalului medical și a pacienților”, ne-a declarat Ionuţ Epureanu.

În cauză s-au întocmit dosare de cercetare penală pe numele a cinci din tinerii implicaţi în scandal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în cazul în care vor fi depuse plângeri prealabile se vor efectua cercetări și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de