Sute de amenzi date de politisti, in trei zile de controale efectuate pe drumurile din judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Sute de amenzi a căror valoare totală se ridică la peste 1,2 miliarde de lei vechi au fost date de echipele de control ale Serviciului Circulaţie din cadrul IPJ Suceava, ajutate de birourile şi structurile de profil din teritoriu, pe principalele artere de circulaţie din judeţul Suceava, pe parcursul a trei zile.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, acţiunea a fost derulată în perioada 15 – 17 februarie, „în scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic şi depistării conducătorilor auto conduc autovehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice, precum şi a celor care încalcă legislaţia rutieră în vigoare”.

politist control

În timpul verificărilor, au fost constatate 9 infracţiuni rutiere, iar totalul amenzilor date de poliţişti depăşeşte cifra de 660. Nici valoarea totală a sancţiunilor aplicate nu este de trecut cu vederea, aceasta ridicându-se la peste 125.000 de lei. În acelaşi timp, au fost reţinute nu mai puţin de 29 de permise de conducere, iar alţi 13 şoferi au rămas fără certificatele de înmatriculare ale autoturismelor.


Intră acum și în grupul de