A furat 200 de lei din poseta unei tinere


Intră acum și în grupul de

Un adolescent de doar 15 ani a intrat în atenţia poliţiştilor, după ce pe parcursul zilei de miercuri, a fost autorul unui furt. Potrivit IPJ Suceava, băiatul este din Cajvana, iar miercuri în jurul orelor 10:00, a sustras din poşeta unei tinere de 28 de ani din comuna Comăneşti, 200 de lei, după care a fugit.

furt-poseta

Alertaţi de victimă, poliţiştii au început imediat cautările hoţului şi l-au găsit pe adolescent în apropierea unui magazin. Acesta a recunoscut că a sustras , o bancnotă de 200 lei, afirmând că după comiterea furtului a cumpărat diferite produse alimentare. Suma de 150 lei ce a fost găsită la el a fost înapoiată tinerei, iar băiatul este cercetat acum sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Tot miercuri, dar în jurul orelor 17:00, Poliţia din Câmpulung Moldovenesc, a fost sesizată de o femeie de 53 de ani din municipiu că în timp ce se deplasa  pe strada Dimitrie Cantemir a fost victime unei tâlhării. O persoană necunoscută a venit în fugă pe lângă ea, i-a smuls poşeta în care avea mai multe bunuri personale, un telefon mobil, un card bancar şi suma de 50 lei şi a dispărut printre clădiri.

În acest caz poliţiştii încearcă identificarea autorului şi recuperarea bunurilor.


Intră acum și în grupul de