La 14 ani s-a transformat din coleg de clasa in hot de telefoane


Intră acum și în grupul de

Un minor de 14 ani din oraşul Milişăuţi judeţul Suceava, a ajuns în atenţia poliţiştilor după ce pe parcursul zilei de vineri s-a transformat din elev, în hoţ de telefoane mobile.

Potrivit IPJ Suceava, incidentul s-a petrecut în jurul orelor 13:00 într-una din sălile de clasă ale unei şcoli din localitatea Bădeuţi victima fiind o elevă de 14 ani.

Cercetările efectuate de poliţişti au dus imediat la identificarea hoţului fiind vorba chiar despre un coleg al fetei, de la care a fost recuperat telefonul şi inapoiat proprietarei.

Cercetările sunt continuate acum de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat” cum se întâmplă şi în cazul unui adolescent de 17 ani din oraşul Dolhasca, judeţul Suceava. Conform surselor citate acesta în timp ce se afla în incinta sălii de sport a unei școli din municipiul Rădăuți, a profitat de neatenția unei tinere de 33 de ani din municipiul Suceava şi i-a sustras un telefon în valoare de aproape 30 de milioane de lei vechi. Şi în acest caz telefonul a fost recuperat şi înapoiat proprietarei.


Intră acum și în grupul de