Barbat de 57 de ani mort dupa o bataie primita de la un consatean


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 57 de ani din localitatea Şcheia, judeţul Suceava, şi-a pierdut viaţa în noaptea de vineri spre sâmbătă după o altercaţie avută cu un consătean de-al său.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Ionuţ Epureanu, incidentul a ajuns la urechile poliţiştilor după ce un apel de urgenţă la 112 anunţa că „pe raza comunei Şcheia un bărbat este căzut și prezintă urme de violență în zona feței”.

La scurt timp, la fața locului s-au deplasat un echipaj de poliție și o ambulanță, din păcate cadrele medicale neputând să facă nimic decât să constate decesul bărbatului. În urma investigațiilor efectuate de polițiști a fost identificată victima ca fiind un localnic de 57 ani, care a avut un conflict spontan cu un consătean de 40 de ani în timpul căruia s-au lovit reciproc. Pentru a ieşi învingător, şcheianul de 40 de ani s-a ajutat şi de un obiect contondent.

„Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava, iar în urma efectuării necropsiei, medicul legist a concluzionat moartea a fost violentă, datorându-se insuficienţei cardio-respiratorii acute şi contuziei cerebrale difuze produse printr-un traumatism cranio-cerebral cu fracturi cranio-faciale şi de piramidă nazală, ce s-au produs prin loviri active cu corpuri sau mijloace contondente” ne-a declarat Ionuţ Epureanu.

În urma probatoriului administrat, procurorul a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de agresor sub aspectul comiterii infracţiunii de „omor calificat”. Astfel bărbatul a fost reţinut urmând să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă. Într-o primă fază acesta a fost condus sub pază la Spitalul Judeţean Suceava pentru examinare medicală ca urmare a leziunilor suferite în urma altercaţiei cu consăteanul său, după care a fost introdus în arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de