Femeile din PSD Suceava pun la bataie o multime de premii in cadrul unui concurs de martisoare (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

femei PSD suceava

În preajma sărbătorilor primăverii, conducerea Organizaţiei de Femei Social Democrate Suceava organizează un concurs de mărţişoare, „aceste simboluri ale speranţei şi renaşterii dăruite celor dragi pentru a le aduce noroc”. Competiţia, derulată cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava, se adresează elevilor de clasa a IV-a din şcolile din 10 localităţi ale judeţului, şcolarii fiind provocaţi să confecţioneze manual mărţisoare.

Potrivit conducerii OFSD Suceava este vorba despre 330 de elevi din localităţile Pârteştii de Jos, Todireşti, Zamostea, Zvoriştea, Pârteştii de Sus, Milişăuţi, Grăniceşti, Pătrăuţi, Moara şi Mihoveni. Acestora li s-a pus la dispoziţie un „kit” minimal cu materiale pe care le vor folosi în confecţionarea mărţişoarelor, dar la care se poate adăuga orice alt material propriu în funcţie de fantezia şi priceperea concurentului.

Prima etapă a concursului se va derula la nivelul fiecărei şcoli, care vor trebui până în data de 28 februarie să aleagă cele mai frumoase 10 mărţişoare ce vor participa la faza finală din 2 martie, ce se va derula la Palatul Administrativ.

Câştigătorii vor fi desemnaţi de un juriu format din membre ale OFSD Suceava, acestea trebuind să aleagă cele mai deosebite creaţii, din cele 100 de mărţişoare ce vor fi expuse în cadrul unei expoziţii în holul CJ Suceava.

În cadrul unei conferinţe de presă organizate pe parcursul zilei de luni, conducerea Organizaţiei Judeţene a Femeilor Social Democrate a dat asigurări că toţi participanţii vor obţine diplome şi cadouri, fiind astfel recompensaţi pentru munca depusă.

„Prin acest concurs nu vrem decât să oferim un cadou special copiilor, iar prin latura educativă a acestei acţiuni să le stimuleze imaginaţia şi creativitatea”, au mai adăugat sursele citate.


Intră acum și în grupul de