Acasă Actualitate Sucevean de 73 de ani, lasat fara portofel de un fals medic...

Sucevean de 73 de ani, lasat fara portofel de un fals medic cardiolog


Intră acum și în grupul de

bani-portofel-2

Un bătrân în vârstă de 73 de ani, din municipiul reşedinţă de judeţ, a fost lăsat fără banii şi actele pe care le avea la el, de un fals medic cardiolog. Din datele obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, totul s-a petrecut marţi, în jurul orelor 10:00, pe când bărbatul se deplasa prin spatele poştei de pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Suceava.



La un moment dat, el a fost acostat de un bărbat necunoscut care s-a recomandat ca fiind medic cardiolog. Chiar dacă bătrânul nu a acceptat, bărbatul i-a făcut un control sumar pe sub haină. Totul a durat aproximativ 30 de minute, după care falsul medic a plecat în grabă fără să spună nimic.

Atunci a realizat şi bătrânul că ceva nu este în regulă şi a sesizat lipsa portofelului ce îl avea în buzunarul interior al hainei în partea stângă, în care avea 350 de lei, buletinul, două carduri şi o reţetă medicală.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version