Microbuz tapetat cu tigari de contrabanda, descoperit in Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Un ucrainean în vârstă de 22 de ani a fost nevoit să se întoarcă acasă pe jos, după ce maşina cu care se deplasa a fost confiscată în PTF Siret. Din datele obţinute de la purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef Ilie Poroch, totul s-a petrecut miercuri dimineaţă, după ce tânărul s-a prezentat în vamă la volanul unui microbuz marca Mercedes Benz.

microbuz tigari

Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii  de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au trecut la efectuarea unui control amănunţit asupra maşinii.

„Astfel, a fost descoperită ascunsă în plafonul şi pereţii laterali ai microbuzului cantitatea de 750 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană”, ne-a declarat Ilie Poroch, adăugând că ţigaretele în valoare de 900 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 7.500 lei.

În plus, tânărul s-a întors acasă pe jos deoarece microbuzul a fost indisponibilizat de către lucrătorii vamali până la achitarea amenzii.


Intră acum și în grupul de