Barbat din Paltinu, in stare grava la spital in urma unui accident rutier


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 62 de ani din localitatea Paltinu, judeţul Suceava, a ajuns pe parcursul zilei de joi, în stare gravă pe patul de spital, după ce a fost victima unui accident de circulaţie.

Omul a fost adus la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc de un consătean de-al său, care a declarat poliţiştilor că incidentul rutier ar fi avut loc în jurul prânzului, pe DN 17A la kilometrul 16+600 metri în localitatea Paltinu, comuna Vatra Moldoviţei. În plus, acesta a mai afirmat că accidentul ar fi fost comis de un bărbat de  39 ani din comună, în timp ce conducea o autoutilitară.

spitalul judetean suceava

Imediat, poliţiştii au verificat autovehiculul indicat de bărbat, dar nu au fost identificate urme de accident astfel că cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului şi identificării autorului.

Între timp, victima a fost transferată la Spitalul Judeţean Suceava, fiind internată în Secţia de Ortopedie – Terapie Intensivă cu „politraumatism prin strivire şi fracturi deschise gambe bilateral”.


Intră acum și în grupul de