Barbat din Paltinu, in stare grava la spital in urma unui accident rutier

Un bărbat în vârstă de 62 de ani din localitatea Paltinu, judeţul Suceava, a ajuns pe parcursul zilei de joi, în stare gravă pe patul de spital, după ce a fost victima unui accident de circulaţie.

Omul a fost adus la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc de un consătean de-al său, care a declarat poliţiştilor că incidentul rutier ar fi avut loc în jurul prânzului, pe DN 17A la kilometrul 16+600 metri în localitatea Paltinu, comuna Vatra Moldoviţei. În plus, acesta a mai afirmat că accidentul ar fi fost comis de un bărbat de  39 ani din comună, în timp ce conducea o autoutilitară.

spitalul judetean suceava

Imediat, poliţiştii au verificat autovehiculul indicat de bărbat, dar nu au fost identificate urme de accident astfel că cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului şi identificării autorului.

Între timp, victima a fost transferată la Spitalul Judeţean Suceava, fiind internată în Secţia de Ortopedie – Terapie Intensivă cu „politraumatism prin strivire şi fracturi deschise gambe bilateral”.

loading...