Bistritean de 22 de ani, prins cu 166 km/h intr-o localitate din judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Sute de amenzi acordate şi zeci de permise de conducere reţinute, acesta este rezultatul celor două zile de controale derulate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Suceava, pe principalele artere de circulaţie din judeţul Suceava.

viteza

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, controalele au fost efectuate pe parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică „în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii excesului de viteză cu aparatele radar pe principalele drumuri naţionale din judeţ, respectiv DN 2, DN 17 şi DN 2E”.

Neregulile şi-au făcut imediat apariţia, astfel că poliţiştii au fost nevoiţi să acorde peste 400 de sancţiuni în valoare de aproape 88.000 de lei. În acelaşi timp, au fost reţinute nu mai puţin de 23 de permise de conducere, iar alţi cinci şoferi au rămas fără certificatele de înmatriculare ale autoturismelor.

Recordul negativ îl deţine însă un tânăr total inconştient, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Bistriţa Năsăud. Acesta, aflându-se la volanul unui autovehicul, a fost sursprins de aparatele radar circulând cu pe DN 2, în interiorul localităţii Roşiori, judeţul Suceava, cu viteza de 166 km/h, chiar dacă limita de viteză era de doar 60 de km/h.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional şi şi-a pierdut totodată dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.


Intră acum și în grupul de