Doua magazine inghitite de flacari, luni seara, in municipiul Falticeni


Intră acum și în grupul de

Flăcări înalte de câţiva metri au izbucnit, luni seară, pe strada Sucevei din municipiul Fălticeni, la  un spaţiu comercial construit din material termopan.

Potrivit datelor obţinute de la Compatimentul de informare publică din cadrul ISU Suceava, incidentul a avut loc, aproape de orele 21:00, fiind chemate în ajutor mai multe echipaje din cadrul Detaşamentului de pompieri Fălticeni.

În momentul în care pompierii militari au ajuns la faţa locului, flăcările se manifestau violent pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, arzând două magazine ce făceau corp comun, şi existând oricând pericolul ca incendiul să se extindă şi la alte două magazine învecinate.

Conform surselor citate, intervenţia pompierilor a fost deosebit de dificilă fiind nevoie de întreruperea energiei electrice şi a gazului metan, un aport în acest sens aducând şi degajările mari de fum înecăcios provenit de la arderea elementelor de construcţie şi a unor pachete de lambriu din PVC depozitate într-unul dintre magazine.

În urma incendiului, proprietarul spaţiului comercial a suferit un atac de panică, fiind transportat de către o ambulanţă la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Cercetările efectuate după stingerea incendiului au stabilit că totul a pornit de la un scurtcircuit electric produs din cauza unui filtru de cafea lăsat sub tensiune.


Intră acum și în grupul de