Curatenia de primavara in municipiul Suceava se va desfasura in doua etape (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

curatenie sipote 1

Municipalitatea suceveană se pregăteşte pentru demararea  campaniei de curăţenie de primăvară în oraş. În cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri, primarul Ion Lungu, a declarat că întreaga acţiune se va derula în două etape.

Prima etapă va avea loc în intervalul 18 – 22 martie şi va consta în  înlăturarea murdăriei rezultate  în urma sezonului rece, respectiv a nisipului, pietrişului şi noroiului de pe străzile municipiului. Totodată, se vor efectua lucrări de vopsire a bordurilor şi parapeţilor metalici de pe marginea arterelor de circulaţie.

“Sperăm ca vremea să ţină cu noi, să se mai încălzească pentru a se topi zăpada, iar în a doua etapă care va avea loc în perioada 25 martie – 3 mai, să facem o curăţenie punctuală în toate cartierele municipiului”, a declarat Ion Lungu.

Edilul-şef sucevean a mai adăugat că şi anul acesta va participa activ în acţiunea de curăţenie prin cartiere chiar dacă va fi acuzat din nou de populism.

În aceeaşi perioadă, angajaţii de la Domeniul Public se vor ocupa de plantarea a circa 400.000 de fire de flori pregătite în serele Primăriei, în special în sensurile giratorii, scuare şi jardinierele din zona modernizată din centrul oraşului.


Intră acum și în grupul de