Un barbat de 64 de ani din Scheia si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de doua masini


Intră acum și în grupul de

ambulanta noaptea

Un bărbat de 64 de ani din localitatea Şcheia, judeţul Suceava, şi-a pierdut viaţa, marţi seară, după ce a fost lovit de două maşini, în decurs de câteva secunde.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Ionuţ Epureanu, incidentul s-a petrecut în jurul orelor 19 :00, pe DN 17, în interiorul localităţii Vama. Un şofer de 43 de ani din comuna Căianu Mare, judeţul Bistriţa Năsăud, în timp ce conducea autoturismul proprietate, l-a surprins şi accidentat pe şcheianul care se angajase în traversarea drumului înaintea marcajului trecerii de pietoni, trecere  semnalizată şi marcată regulamentar.

Bărbatul a fost proiectat pe partea carosabilă, în zona axului drumului, unde a fost călcat de autovehiculul condus de un şofer de 59 ani, din comuna Şaru Dornei, judeţul Suceava, care circula în aceeaşi direcţie cu primul autovehicul, la mică distanţă de acesta şi care după impact şi-a continuat deplasarea spre municipiul Câmpulung Moldovenesc ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

În urma accidentului, victima a decedat, iar autovehiculul condus de cel de-al doilea şofer a fost oprit de poliţişti pe raza municipiului Vatra Dornei.


Intră acum și în grupul de