Proiectul de reabilitare a 12 strazi din municipiu, aprobat pentru finantare de Agentia de Dezvoltare Nord – Est (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conducerea administraţiei publice locale sucevene a primit în sfârşit o veste buna în ce priveşte proiectul de reabilitare a 12 străzi din municipiul reşedinţă de judeţ. Este vorba despre o continuare a proiectului finalizat în 2012 şi care a vizat modernizarea arterei principale care traversează oraşul.

După o lungă aşteptare, potrivit conducerii Primăriei, proiectul a primit avizul favorabil pentru finanţare din partea Agenţiei de Dezvoltare Nord – Est.

Actualul proiect se ridică la  circa 8 milioane de euro şi prevede efectuarea de lucrări de reabilitare şi lărgire la bdul. George Enescu şi străzile Universităţii, Traian Vuia, Cernăuţi sau Grigore Al. Ghica, dar şi efectuarea de lucrări la podul rutier de peste râul Suceava şi pasajul de cale ferată din zonă.

“Este un proiect important şi sperăm să finalizăm cât mai repede inspecţia în teren şi să semnăm cât mai curând posibil contractul de finanţare pentru a putea da drumul la licitaţia pentru atribuirea lucrărilor şi demararea acestora cel târziu până la toamnă”, a declarat edilul-şef al oraşului, Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de