Test drive dinamic – 8 Martie romantic


Intră acum și în grupul de

Compania Auto Schunn împlinește anul acesta 20 de ani de existență în România în calitate de partener al producătorului german Mercedes-Benz, prilej cu care în cadrul evenimentului Test drive dinamic – 8 Martie romantic, a fost organizată o tombolă a cărei miza a fost o cină romantică în doi.

Mercedes-Benz Suceava

La tombolă au participat toate persoanele care pe parcursul a două săptămâni au avut posibilitatea să participe la sesiunile de test drive, conducând modele Mercedes-Benz de ultimă oră: Clasele A și B, noul ML, ultimul model SUV-GL și puternica Clasa-G. Totodată, aceștia au avut ocazia să își exprime impresiile privind autoturismele Mercedes-Benz.

extragere Mercedes

Astfel,   la reprezentanța din Suceava a avut loc, joi, extragerea câștigătorului unei cine romantice în doi, de 8 Martie, la Restaurantul sucevean Mozaic, situat în incinta Hotelului Sonnenhof. “Este vorba despre doamna Felicia Carp, de la Compania Firena SRL din Fălticeni”, a declarat ec. Luminița Iacob, coordonator Centrul de vânzări, Auto Schunn Suceava.

castigator tombola Mercedes

Potrivit acesteia, același tip de eveniment a mai fost organizat în reprezentanțele din Arad, Craiova și Deva. „Surprizele plăcute oferite începând cu această primăvară, odată cu finanțările deosebite cu dobândă de 0,00%, pachetele de service gratuit, 5 ani garanție extinsă, acestea fiind doar câteva din beneficiile oferite împreună cu noile modele lansate de producătorul german. Evenimentul a fost gândit cu scopul de a face posibilă perspectiva de afirmare a personalității clienților noștri, completând în mod fericit viziunea lui Gottlieb Daimler de acum 126 ani: << The best or nothing >> ”, a arătat Luminița Iacob.


Intră acum și în grupul de