Tanar din Dragoiesti, condamnat la 22 de ani de inchisoare, prins si incarcerat dupa ce s-a ascuns in Grecia


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 30 de ani din comuna Drăgoieşti, judeţul Suceava, condamnat la 22 ani închisoare pentru omor calificat, a ajuns în sfârşit după gratii, după ce a reuşit să se ascundă de poliţişti mai bine de un an de zile.

gratii arest

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Suceava, împotriva sa „Tribunalul Suceava a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii din 2012, prin care a fost condamnat 22 ani închisoare pentru omor calificat”.

Conform surselor citate, tânărul împreună cu alte două persoane, la mijlocul lunii mai a anului 2008, au tăbărât pe un consătean „lovind-ul cu intensitate ridicată cu pumnii şi picioarele, precum şi cu o bâtă de baseball, în zone vitale ale corpului, producându-i leziuni ce au condus ulterior la decesul acesteia”.

Tânărul a fost pus în urmărire prin dispoziţia IGPR, fiind semnalat şi pe plan internaţional, iar pe parcursul lunii februarie, „urmare a colaborării cu autorităţile judiciare elene, cel în cauză a fost depistat şi arestat pe teritoriul Greciei. Urmăritul a fost extrădat, fiind preluat de o escortă din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al IGPR şi încarcerat „, se mai precizează în comunicat.


Intră acum și în grupul de