Batrana lasata fara toate agoniselile de o viata de o persoana necunoscuta


Intră acum și în grupul de

O bătrână de 90 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a fost păcălită de o persoană necunoscută care a lăsat-o fără nici un ban adunat cu greu. Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc pe parcursul zilei de vineri.

Aproape de orele prânzului la uşa femeii s-a prezentat o persoană străină care s-a dat ca fiind angajat al companiei de livrare a gazelor naturale şi trebuie să efectueze un control pentru buna funcţionare a reţelei.

Profitând de vârsta înaintată a femeii şi de câteva momente de neatenţie din partea bătrânei, „vizitatorul” a plecat din casă cu suma de 7.000 de lei. Victima a observat lipsa banilor deabia a doua zi când a alertat poliţiştii care au dispus măsuri pentru identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului.

„Poliţiştii suceveni recomandă încă o dată cetăţenilor să manifeste responsabilitate atunci când sunt abordaţi de persoane care se recomandă a reprezenta anumite instituţii sau au anumite calităţi, pentru a nu deveni victimile unor infracţiuni de furt sau înşelăciune. Cetăţenii trebuie să manifeste reticenţă atunci când persoane necunoscute, sub pretextul efectuării unor controale sau lucrări solicită accesul în locuinţă. În astfel de situaţii trebuie solicitat un act de identitate şi o legitimaţie de serviciu, iar în cazul în care prezenţa unor astfel de persoane ridică suspiciuni, cetăţenii sunt rugaţi să apeleze SNAU 112 şi să sesizeze astfel de cazuri poliţiei” ne-au comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de